Van As weigert handdoek in de ring te gooien
"Ik ben de juiste technisch directeur voor NAC"

Van As weigert handdoek in de ring te gooien

05-01-2014 19:10

Van As hoeft niet per direct weg, maar zijn contract loopt in de zomer af. De geldschieters zien naar verluidt geen toekomst in de technisch directeur. "Het is voor mij geen voordeel dat die mensen uit de raad van commissarissen weg zijn. Dat lijkt me duidelijk. Ik werkte nauw met ze samen en had een goed contact met ze", zegt Van As tegen BN De Stem.

Hij reist maandag, een dag later dan de selectie, wel gewoon naar het trainingskamp van NAC in Valencia. "Maar de gesprekken met de spelers zullen anders verlopen dan andere jaren door de hele situatie. Heel veel spelers zullen langer moeten wachten of ze een aanbieding van NAC krijgen of niet. Het is op deze manier voor iedereen moeilijk werken."

Wedden

Meer odds

Van As weigert de handdoek in de ring te gooien. "Ik ben ervan overtuigd dat ik de juiste technisch directeur ben voor NAC. Ik kan mezelf niets verwijten. Met een beperkt budget hebben we de laatste jaren prima gepresteerd. Als je een serieuze club wil worden, moet je anders te werk gaan. Niet op deze manier. We zetten ons als NAC continu zelf in brand. Dat is jammer", besluit de oud-voetballer.