Cissé: Relatie met Been is altijd goed geweest
"Ik voel me lekker en wil graag bij Genk blijven"

Cissé: "Relatie met Been is altijd goed geweest"

07-01-2014 17:55

Been, die Cissé nog kent van zijn tijd bij Feyenoord, bood de Afrikaan de kans stage te lopen bij Racing Genk. Die mogelijkheid liet Cissé niet schieten. In gesprek met het KRC Web TV laat de aanvaller weten dat hij fysiek in orde is. "Fysiek gaat het goed, ik heb hard gewerkt om weer sterk te worden", aldus Cissé, die momenteel met Genk in Turkije verblijft.

"Mijn blessureperiode was heel moeilijk, maar ik ben nu blessurevrij", blikt Cissé terug. "Mijn favoriete positie is die van linksbuiten, maar in een 4-4-2 kan ik ook als spits uit de voeten", vertelt de aanvaller, die drie jaar geleden zijn laatste interland namens Ivoorkust speelde. "Daarna raakte ik geblesseerd", aldus de oud-speler van Roda JC Kerkrade.

Cissé en Been gaan goed samen, ook met de Genk-spelers kan de Ivoriaan het goed vinden. "Ja hoor. Heel wat spelers spreken Frans en ik kan ook Nederlands. Mijn relatie met Mario Been is altijd goed geweest, ook bij Feyenoord."

Eén week heeft Cissé om zich te bewijzen bij de Belgische bekerwinnaar. "Tijdens mijn vakantie in Ivoorkust heb ik ook veel getraind. Ik wil graag met Ivoorkust naar het WK. Ik voel me lekker en wil graag blijven. Maar we zullen wel zien."