Özil: Ritme in Premier League buitengewoon
Duitser geniet van spelen in Engeland

Özil: "Ritme in Premier League buitengewoon"

07-01-2014 22:25
1

Özil moest de afgelopen periode missen als gevolg van een schouderblessure. Een domper voor de spelmaker, die juist in deze fase graag zijn stempel had willen drukken. "Het is natuurlijk echt buitengewoon omdat ik de voorgaande jaren altijd een winterstop had. In de Premier League speel je om de paar dagen en is er geen week om te relaxen", vertelde de international aan Arsenal Player.

"Het stemt me gelukkig dat ik in deze competitie actief ben, omdat je zo snel weer mag voetballen. Om de paar dagen kom je alweer in actie. Voor mij persoonlijk is dat ritme beter dan trainen, want ik waardeer de uitdaging. Dat bevalt me perfect", vervolgde Özil. Na zijn vertrek bij Real Madrid heeft de middenvelder weinig tijd nodig gehad om zich aan te passen.

Özil: "Ik voel me hier comfortabel. Op het veld zie je ook een goede verstandhouding. Het team heeft me geholpen en dat maakte het makkelijk om te wennen. Ook de Duitse spelers hebben daarbij geholpen, misschien is het daardoor nog sneller gegaan. Al met al voel ik me erg gelukkig. De mensen zijn hier erg vriendelijk en hartelijk."