Boukhari moet fit worden, pas dan reageren wij
Aanvaller hoopt zo snel mogelijk klaar te zijn om voor Sparta te spelen

"Boukhari moet fit worden, pas dan reageren wij"

08-01-2014 11:54
1

De 33-jarige Boukhari traint al enkele maanden met Sparta mee. Volgens Vloet moet de aanvaller eerst fit worden, alvorens hij een contract voor de routinier in overweging wil nemen. "Als je op die leeftijd een rol van betekenis wil spelen, moet je dat zijn", zegt hij tegen RTV Rijnmond. "Dus de juiste volgorde; eerst fit worden, zodat wij hem op waarde kunnen schatten, dan pas zeggen wij wat we doen."

Zelf heeft de geboren Rotterdammer goede hoop op een dienstverband. "Het was lekker om weer minuten te maken", zei hij na het oefenduel met Eendracht Aalst (0-0). "Het voelt goed, ik train goed, nu nog zorgen dat ik topfit word. Ik ben op de goede weg en hoop zo snel mogelijk klaar te zijn om voor Sparta te spelen. Nu hard werken en zorgen dat ik op niveau kom, het niveau van de oude Boukhari."

Intussen is Vloet bezig de selectie op niveau te houden en te brengen. "We zijn heel alert op de spelersmarkt. We moeten creatief en vindingrijk zijn", aldus de algemeen en technisch directeur, die aangeeft dat er lichte interesse is voor enkele spelers van Sparta. "Het moet een superprijs zijn, want we behouden het liefst onze spelers, want we willen hogerop."