Van Geel volgt talenten: Interessant om te zien
Technisch directeur geniet op trainingskamp in Spanje

Van Geel volgt talenten: "Interessant om te zien"

09-01-2014 17:05

Van Geel doet dat normaliter in Rotterdam ook wel, maar niet zo intensief als in Spanje. "Meer nog dan in Rotterdam heb ik hier de mogelijkheid om veel in contact te komen met de staf en de spelers", legt hij uit op de clubsite. "Door dicht op de groep te zitten toon ik bovendien mijn betrokkenheid en is er tijd om af en toe is wat informeler met elkaar van gedachten te wisselen."

“Daarnaast zie ik een week lang alle trainingen. Voor mij is dat allemaal hartstikke goed en nuttig", denkt Van Geel, die jongelingen Rick Dekker en Rodny Lopes Cabral ziet meetrainen met Feyenoord. "Dat past in het beleid van de club. Deze jongens kunnen tijdens het trainingskamp ruiken aan een hoger niveau en laten zien wat ze in hun mars hebben. Ook dat is voor mij uiteraard interessant om te zien."

"Er wordt op zeer scherpe wijze getraind en de onderlinge sfeer is erg goed", constateert Van Geel. "De technische staf voert deze week bovendien gesprekken met alle spelers, om met hen zowel als team en als individu de balans op te maken van de eerste seizoenshelft en vooruit te kijken naar het vervolg. Het is zo al met al een intensieve week, die eraan moet bijdragen dat we straks klaar zijn om een goede tweede helft van het seizoen neer te zetten."