Zoon Eto'o stuurt aan op terugkeer naar Mallorca
"Barça was leuk, maar Mallorca heeft mijn voorkeur"

Zoon Eto'o stuurt aan op terugkeer naar Mallorca

21-01-2014 11:03

De spits staat momenteel onder contract bij Chelsea. De Londenaren namen de Afrikaan afgelopen jaar over van Anzhi Makhachkala. De 32-jarige aanvaller, afgelopen weekend nog drie keer trefzeker tegen Manchester United, is niet van plan zijn loopbaan te beëindigen op Stamford Bridge. Eto'o kondigt dinsdag aan af te willen sluiten op Mallorca.

Eto'o bracht in het verleden vier jaar door op het Spaanse eiland. Nadat hij bij Real Madrid niet wist te slagen, herpakte de Kameroener zich in dienst van Real Mallorca. Met succes want 120 wedstrijden en 48 goals later tekende hij een contract bij FC Barcelona. Eto'o is zijn verblijf op Mallorca niet vergeten. Bovendien herinnert zijn zoon hem regelmatig aan de club.

"Ik heb het altijd naar mijn zin gehad in Barcelona, maar mijn voorkeur gaat uit naar Mallorca. Mijn zoon zet me onder druk om mijn carrière daar af te sluiten, omdat hij daar geboren is. Ik heb voor een heel seizoen bij Chelsea getekend en zal hier proberen te genieten. Later zal ik de stap naar Mallorca maken", aldus Eto'o.