Julio César verrast Gremio met uitlatingen
Doelman helemaal niet in gesprek met club

Julio César verrast Gremio met uitlatingen

29-01-2014 23:18

Gremio heeft verbaasd gereageerd op de uitlatingen van Julio César. De doelman van Queens Park Rangers claimde in onderhandeling te zijn met de Braziliaanse topclub, maar die weet daar zelf niets van.

"De onderhandelingen bevinden zich in een vergevorderd stadium en verlopen goed, maar ik heb nog niets getekend. Ik ben blij met de interesse van Gremio. Het is een geweldige club en Porto Alegre is een geweldige stad om te wonen. Ik ben blij met de interesse", liet César optekenen door Globo Esporte.

Wedden

Meer odds

Gremio laat bij monde van technisch directeur Rui Costa echter weten dat er niets klopt van de uitlatingen van César. "Er is geen enkele kans dat Gremio Julio César zal halen. Onze eerste keeper is Marcelo Grohe en dat zal niet veranderen", liet de beleidsvoerder in een reactie weten aan Radio Gaucha.

De 34-jarige César staat momenteel onder contract bij Queens Park Rangers, maar wil en mag daar vertrekken. De goalie is geen basisspeler en wil als eerste keeper van Brazilië naar het WK, waardoor hij de komende maanden elders weer wekelijks in actie wil komen.