NEC dankt investeerders voor komst Deense 'topverdediger'
Nielsen tekent contract tot zomer van 2017 in Nijmegen

NEC dankt investeerders voor komst Deense 'topverdediger'

30-01-2014 18:02

NEC Nijmegen is dolblij met de komst van Lasse Nielsen. De Deense 'topverdediger' wordt door de Eredivisie-club overgenomen van Aalborg BK, laat NEC weten op de officiële website.

De transfer van Nielsen naar Nijmegen kon gerealiseerd worden door de hulp van financiers Jack Bongers en Marcel Boekhorn. NEC laat weten het duo 'zeer dankbaar' te zijn voor hun helpende hand. "Lasse Nielsen is een zeer welkome toevoeging aan onze selectie. Hij bezit de kwaliteiten die we in een verdediger zochten: kopsterk, snel en sterk in duels", zegt technisch directeur Edo Ophof.

Nielsen is de komende jaren in elk geval te aanschouwen in de Goffert, hij tekende een contract voor 3,5 jaar bij NEC. "Met Lasse hebben wij onze verdediging compleet gemaakt, niet alleen voor dit seizoen maar ook voor in de toekomst." De 26-jarige Nielsen komt over van de nummer twee van de Deense competitie, AaB.

De nieuwe aanwinst van NEC staat te trappelen om te beginnen, laat hij weten op het digitale thuis van zijn nieuwe club. "Het is allemaal zo snel gegaan. Vorige week was er nog niets aan de hand, nu ben ik hier in Nijmegen. Ik heb ontzettend veel zin om te beginnen", aldus Nielsen.