Roda JC heeft met Letschert wel succes op defensief vlak

Roda JC heeft met Letschert wel succes op defensief vlak

Gepubliceerd: vrijdag 31 januari 2014 om 13:59vr 31-01-2014 om 13:59

Timo Letschert heeft een dag na zijn contractontbinding bij FC Groningen een nieuwe club gevonden. Roda JC Kerkrade heeft toegeslagen en de verdediger vastgelegd. De jeugdinternational is nog niet speelgerechtigd voor de eerstvolgende wedstrijd tegen PEC Zwolle.

FC Groningen besloot donderdag om de verbintenis van de twintigjarige verdediger te verbreken, nadat beide partijen in een gesprek tot de conclusie kwamen dat een verdere samenwerking zinloos was. Letschert werd eerder al disciplinair geschorst door de noorderlingen, omdat hij niet goed kon omgaan met zijn rol als reserve.

Roda JC heeft nu toegeslagen, door de centrumverdediger vast te leggen. De Limburgers bieden Letschert een contract tot het einde van het seizoen, met een eenzijdige optie op nog twee jaar. Roda JC heeft dus wel succes om een extra verdediger te halen. Aanvallend heeft de club nog geen versterking gevonden, omdat het telkens bot vangt bij Excelsior voor Lars Veldwijk.

"Timo is een jonge, talentvolle verdediger van Jong Oranje die past binnen de club en onze toekomstvisie", zegt technisch manager Leon Vlemmings op de clubsite. "Toen we hoorden dat hij zijn contract bij FC Groningen had laten ontbinden, hebben wij snel geschakeld en meteen contact gelegd. We waren er snel uit en zijn blij dat we onze defensie een impuls hebben kunnen geven met het contracteren van Timo."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws