Rekik niet moedeloos: Ik denk dat we hebben gedomineerd

Rekik niet moedeloos: "Ik denk dat we hebben gedomineerd"

Gepubliceerd: zondag 2 februari 2014 om 22:04zo 02-02-2014 om 22:04

In elf uitwedstrijden wist PSV dit seizoen slechts acht punten te behalen. Zondag ging ook het uitduel bij RKC Waalwijk verloren (2-0), maar dat leidt bij Karim Rekik niet tot moedeloosheid.

"Moedeloos word je nooit. Je moet toch weer naar woensdag kijken", doelt Rekik op de volgende uitwedstrijd van PSV, uit bij SC Cambuur. "Dan kunnen we wel weer drie punten pakken." Het lukt de verdediger nog wel om zich keer op keer te herpakken.

"Na elke teleurstelling moet je je weer opladen. De volgende wedstrijd staat weer om de hoek en daar moet je je volledig op concentreren. Anders kom je niet verder", zegt hij in gesprek met Omroep Brabant. Een echte verklaring voor het teleurstellende optreden in Waalwijk had Rekik niet.

"Het was vandaag een teleurstelling, omdat we met nul punten staan. Je ziet ook wel dat we het de laatste paar jaar moeilijk hebben bij RKC. Ik denk dat we deze wedstrijd wel hebben gedomineerd en vooral op de helft van RKC hebben gespeeld. Maar helaas nul punten."

"We kregen wel wat kansen, maar geen echt grote kansen. En dan moeten die kleine kansjes er toch in", vervolgt het negentienjarige talent, die RKC een lastig te bespelen ploeg vond. "Ze speelden heel stug, bleven met z'n allen achterin en loerden op de counter. Het was moeilijk om daar doorheen te spelen. Dat is ons helaas niet gelukt vandaag."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws