Wenger: Als ik meer tijd had, was Källström niet aangetrokken

Wenger: "Als ik meer tijd had, was Källström niet aangetrokken"

Gepubliceerd: zondag 2 februari 2014 om 22:30zo 02-02-2014 om 22:30

Arsène Wenger heeft geen spijt van het aantrekken van Kim Källstrom. De middenvelder kwam vlak voor de transferdeadline naar Arsenal, maar kan door een rugblessure voorlopig nog niet in actie komen.

"Het was of Källström, of niemand", verklaart Wenger. Hij geeft toe dat hij andere keuzes had gemaakt als hij meer tijd had gehad. "Ik had hem niet aangetrokken als er nog twee of drie dagen waren om iets te doen."

Arsenal kwam er bij de medische keuring achter dat de Zweed met een rugkwetsuur kampt. "Het schoot toen even door mijn hoofd om de deal af te blazen", erkent de Fransman. "Maar het was vrijdag en vijf uur 's middags." 

Wel belden de Gunners met Spartak Moskou, de club die Källstrom verhuurt. "We hebben afgesproken om de kosten te delen. Spartak betaalt de komende zes weken zijn salaris. Er bestaat een mogelijkheid dat Källstrom niet gaat spelen, maar er bestaat ook een mogelijkheid dat hij een cruciale winnende goal maakt."

Källstrom werd aangetrokken vanwege de blessures van Aaron Ramsey en Jack Wilshere. Daarnaast staat Mathieu Flamini door een schorsing nog even aan de zijlijn.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws