'Khan houdt Meulensteen nog twee duels hand boven hoofd'
Fulham-eigenaar vindt dat manager gebruik moet kunnen maken van aanwinsten

'Khan houdt Meulensteen nog twee duels hand boven hoofd'

06-02-2014 13:30
2

In de komende twee wedstrijden tegen de topclubs Manchester United en Liverpool moet Fulham significante verbetering tonen, anders zou het wel eens einde verhaal kunnen zijn voor manager René Meulensteen. Eigenaar Shahid Khan geeft de Nederlander de tijd om resultaat te boeken met de nieuwe aanwinsten.

Fulham trok in de afgelopen transferperiode onder meer John Heitinga, William Kvist, Kostas Mitroglou en Lewis Holtby aan. Khan vindt het volgens The Times nu nog te vroeg om alweer van trainer te wisselen en houdt Meulensteen daarom nog even de hand boven hoofd. De coach was in december de opvolger van de ontslagen Martin Jol.

Fulham is inmiddels afgezakt naar de laatste plaats in de Premier League, doordat de laatste vier duels allemaal verloren gingen. Midweeks volgde een blamage in de FA Cup. Derdeklasser Sheffield United was in de verlenging van de replay met 0-1 te sterk op Craven Cottage. De winteraanwinsten waren daar nog niet bij, maar zij zullen komend weekend hun debuut kunnen maken.

Khan wil dan ook verbetering zien, maar de tegenstanders zijn niet de eerste de beste. Zondag gaat Fulham op bezoek bij Manchester United, de oud-werkgever van Meulensteen. Drie dagen later komt Liverpool naar Londen. Chelsea is op 1 maart de tegenstander, dus Meulensteen kan de borst natmaken.