Bestuurder De Graafschap ziet 'te weinig aanknopingspunten'
Vroomans trekt per 1 maart de deur achter zich dicht

Bestuurder De Graafschap ziet 'te weinig aanknopingspunten'

06-02-2014 18:51

Roland Vroomans is bezig aan zijn laatste maand als technisch manager van De Graafschap. Gelet op de huidige situatie van de eerstedivisionist ziet de bestuurder 'te weinig aanknopingspunten' om zijn contractperiode tot 2015 vol te maken. Per 1 maart trekt hij de deur achter zich dicht.

Vroomans geeft op de website van de Doetinchemse club tekst en uitleg: "Ik denk dat het verstandiger is dat iemand anders de werkzaamheden van mij overneemt. Dat is voor zowel de club als voor mij het beste. De manier van werken die ik voor ogen heb, is op dit moment niet realiseerbaar. Ik heb dit in goed overleg met de directie van De Graafschap besloten. De lopende zaken, handel ik nog netjes af of draag ik over."

Algemeen directeur Henk Bloemers ziet geen aanleiding om te proberen om Vroomans op andere gedachten te brengen. "Deze beslissing van Roland kwam voor ons als een complete verrassing. We betreuren het, maar snappen zijn beweegredenen. Het is aan directie en de rvc om over opvolging na te denken."