Jansen geniet van voetballerij: Niet alles gaat zoals je denkt
FC Twente richt zich eerst op Europees voetbal

Jansen geniet van voetballerij: "Niet alles gaat zoals je denkt"

07-02-2014 17:15

Met uitzondering van Jesus Corona en Wout Brama werkt FC Twente met een fitte selectie toe naar de uitwedstrijd tegen PSV. Trainer Michel Jansen weet dat de Eindhovense ploeg dit seizoen te verslaan is.

De Eindhovense club is na een sterke start van het seizoen weggezakt op de ranglijst. "Ik het begin was iedereen nog laaiend over PSV", vertelde de oefenmeester van de Tukkers aan TC/Tubantia. "De selectie heeft veel kwaliteit, dus het verbaast me wel zoals het nu gaat. Maar dat maakt voetbal ook zo leuk, niet alles gaat zoals je denkt."

FC Twente won midweeks met 0-2 bij sc Heerenveen. "Die wedstrijd was heel belangrijk voor ons. Heerenveen is een naaste concurrent voor Europees voetbal, het gat is nu heel groot geworden", aldus Jansen. PSV zit momenteel in dezelfde categorie.

Jansen wilde zich vrijdag niet uitlaten over de titelstrijd. "Voor ons is rechtstreekse plaatsing voor Europa nog steeds de insteek. Mochten we vijf duels voor het einde nog zo hoog dan, dan wordt het anders, maar nu laten we ons verder niet afleiden."