Gudelj blijft nuchter: Elke wedstrijd heeft dezelfde belangen
NAC-trainer laat zich niet afleiden door de ranglijst

Gudelj blijft nuchter: "Elke wedstrijd heeft dezelfde belangen"

07-02-2014 17:23

NAC Breda maakt zich op voor de derde wedstrijd in een tijdsbestek van acht dagen. De formatie van trainer Nemanja Gudelj zal dit weekeinde aantreden tegen Roda JC Kerkrade.

"Het is een zware week, maar dat is topsport. Daar moet je op dit niveau mee om kunnen gaan", vertelde Gudelj op het digitale thuis van de Brabantse club. Midweeks verspeelde zijn elftal een zege bij NEC. "We hebben het goed gedaan en we gaan dan ook met een goed gevoel naar zaterdag toe. Vier punten in twee uitwedstrijden is niet slecht, nu moet we de lijn doortrekken."

Tegen Roda wacht opnieuw een zogeheten 'zespuntenwedstrijd'. De Limburgers staan slechts vier punten achterop. "Als we zaterdagavond winnen kunnen we terugkijken op een geweldige week. Ik verwacht dan ook een optimale teamprestatie met spelers die er vanaf het begin voor knokken. Hopelijk levert dat een mooie avond op."

Gudelj had het liefst vastgehouden aan dezelfde elf, maar Anouar Hadouir is wegens een schorsing niet inzetbaar. De oefenmeester hoopt zonder hem op een gunstig resultaat. Extra druk is er volgens hem niet. "Ik blijf erbij dat elke wedstrijd dezelfde belangen heeft, maar we kunnen natuurlijk wel een tik uitdelen aan de ploegen onder ons. Mochten we winnen, dan nemen we voorlopig afstand van de gevarenzone."