Moyes kan ogen niet geloven: Dit is het absolute dieptepunt
"Het is onbegrijpelijk dat we vandaag niet hebben gewonnen"

Moyes kan ogen niet geloven: "Dit is het absolute dieptepunt"

09-02-2014 21:12
1

Manchester United is nog niet uit de hoek waar de klappen vallen. De formatie van David Moyes knokte zich zondag tegen Fulham terug van een 2-1 achterstand, maar zagen de bezoekers uit Londen in de blessuretijd geheel uit het niets de gelijkmaker produceren. Moyes reageerde geslagen.

"Dit is het absolute dieptepunt", sprak Moyes direct na de 2-2 op eigen veld. De oefenmeester zag zijn ploeg liefst 82 voorzetten geven, maar veel goals leverde dat niet op. "Het is onbegrijpelijk dat we vandaag niet hebben gewonnen als je bekijkt hoeveel kansen we hebben gehad."

"Dit resultaat staat symbool voor het seizoen dat we doormaken", vervolgde de geplaagde manager. "We waren de baas op het veld, maar kwamen op achterstand. Vervolgens creëerden we kans op kans, maar we kwamen maar niet tot scoren."

"Dat is iets wat ik mijn elftal kwalijk neem, want we hadden het duel in het slot moeten gooien door de 3-1 te maken. Uiteindelijk kost onoplettendheid achterin ons de overwinning. Die overwinning hadden we verdiend", besloot Moyes.