Manu blinkt uit: Sinds ik hier ben, gaat het goed
"Het gaat inderdaad lekker de laatste weken"

Manu blinkt uit: "Sinds ik hier ben, gaat het goed"

09-02-2014 21:25

SC Cambuur slaagde er zondag niet in om de voorsprong op Heracles Almelo te verdedigen. De Friezen zagen de thuisploeg in de negentigste minuut langszij komen, waardoor twee dure punten verloren gingen. Doelpuntenmaker Elvis Manu was na afloop dan ook goed chagrijnig.

Manu kwam in Almelo tot scoren, maar dat stemde hem niet gelukkig. "We krijgen in de negentigste minuut de gelijkmaker tegen, dat is flink balen", verklaarde hij tegen Fox Sports zijn gevoel. "We moesten die 1-0 over de streep trekken, dat hebben we nagelaten. Daar baal ik ontzettend van."

"We kregen een paar goede kansen om uit te lopen, maar speelden het op die momenten heel slecht uit. En krijgen dan in de negentigste minuut een tegengoal, dat mag ook niet gebeuren. Het is bovendien al de derde of vierde keer dat die tegengoal uit een tandaardsituatie valt."

De twintigjarige huurling kan wel tevreden zijn over zijn eigen spel. "Het gaat inderdaad lekker de laatste weken", beaamt Manu, die in de laatste vier wedstrijden drie keer scoorde. "Sinds ik hier ben, gaat het goed. Ik heb m'n draai gevonden en doe m'n ding. Daar ben ik blij mee."