NEC ziet ziekenboeg leegstromen voor cruciaal duel met RKC

NEC ziet ziekenboeg leegstromen voor cruciaal duel met RKC

Gepubliceerd: dinsdag 11 februari 2014 om 14:10di 11-02-2014 om 14:10

NEC-trainer Anton Janssen heeft voor het cruciale duel met degradatieconcurrent RKC Waalwijk weer wat meer smaken tot zijn beschikking. De Nijmegenaren melden dinsdag dat Victor Pálsson, Alireza Jahanbakhsh, Ryan Koolwijk en Dennis Gentenaar hersteld zijn van hun blessures.

Pálsson (knie) en Jahanbakhsh (hamstring) deden maandag met de beloften mee tegen Jong PEC Zwolle. De IJslander was sinds medio december uit de roulatie. De Iraniër viel in de laatste drie wedstrijden al in en is nu dus volledig hersteld. NEC kan ook weer over Koolwijk (scheenbeen) en reservegoalie Gentenaar (pols) beschikken.

Coach Janssen hoopt zaterdag in Waalwijk ook Jakob Jantscher, Samuel Stefánik en Marnick Vermijl te kunnen gebruiken. Vermijl (hamstring) viel net als Koolwijk uit tegen Feyenoord en volgt nu een preventief trainingsprogramma, schrijft NEC op de clubsite. De Belgische rechtsback zal waarschijnlijk aan het einde van de week aansluiten bij de groep.

Jantscher liep tegen de Rotterdammers een kwetsuur aan zijn enkel op. Uit onderzoek is gebleken dat de Oostenrijker geen ernstig letsel heeft en ook van hem wordt verwacht dat hij snel weer inzetbaar is. Stefanik (rug) herstelt snel en is ook over enkele dagen weer fit. Alleen Marcel Stutter is nog langer uit de roulatie met een kuitbeenbreuk. De prognose is dat hij begin maart weer bij de selectie zal aansluiten.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws