Fabregas blijft bij standpunt en heeft geen spijt van afzeggen United
"Ik heb meer vrijheid en voel me prettiger bij de manier waarop we spelen"

Fabregas blijft bij standpunt en heeft geen spijt van afzeggen United

14-02-2014 14:04

FC Barcelona-middenvelder Cesc Fabregas was vereerd met de zomerse interesse van Manchester United. De Engelse club wilde de oud-speler van Arsenal terug naar Engeland halen, maar Fabregas bedankte voor die mogelijkheid.

United bracht tot twee keer toe een bod uit op de Spaans international, maar Fabregas koos voor een langer verblijf in Camp Nou. "Ik volg de Premier League op de voet en het is altijd vleiend wanneer een club als Manchester United mooie woorden voor je over heeft en je graag wil hebben", zegt Fabregas. "Maar ik maak nu een hele mooie fase bij FC Barcelona door."

"Ik speel elke week en ik voel me heel belangrijk. Ik ben nu gelukkig. Dit seizoen voel ik me meer mezelf. Ik heb meer vrijheid en voel me prettiger bij de manier waarop we spelen. Het is niet makkelijk als je weet dat je veel fans moet overtuigen van je kwaliteiten en moet laten zien hoe belangrijk je kunt zijn voor het team. Trainer Gerardo Martino geeft me vertrouwen. Ik maak nu denk ik mijn beste periode bij Barça door."