Koevermans denkt aan einde carrière: Ik ga dat bekijken
"De kans is aanwezig dat komende zomer zomaar mijn schoenen aan de wilgen gaan"

Koevermans denkt aan einde carrière: "Ik ga dat bekijken"

16-02-2014 15:25

Danny Koevermans is mogelijk bezig aan zijn laatste maanden als prof. De spits maakt het seizoen af bij FC Utrecht en gaat dan kijken hoe het verder gaat. Stoppen is een serieuze optie.

"De kans is aanwezig dat komende zomer zomaar mijn schoenen aan de wilgen gaan", aldus Koevermans tegen RTV Noord-Holland. "Het zal de komende maanden allemaal moeten blijken of ik doorga of niet. Ik ben blij dat Utrecht mij de kans heeft gegeven om een mooi einde van mijn carrière te geven."

"Ik ga dat bekijken", vervolgde hij over zijn toekomst. "Ik ben wat ouder en de vraag is of er nog een club is die je wil en hoe het met de reistijd zit. Het gaat ook om de druk die erbij komt en het fysieke gestel. Ik ben nu ook niet helemaal ongeschonden uit de strijd gekomen."

'Koef' deed zaterdagavond een kwartier mee in de uitwedstrijd van Utrecht tegen AZ (1-1), de club waar hij naar eigen zeggen zijn mooiste jaren beleefde. "Qua voetbal was het hier de mooiste tijd", besloot die spits, die via PSV en Toronto FC in januari bij Utrecht belandde.