Sneijder en Galatasaray pas in slotfase naast Antalyaspor
Achterstand op rivaal Fenerbahçe loopt op naar zes punten

17-02-2014 21:03

Galatasaray heeft maandag ternauwernood een punt overgehouden aan de uitwedstrijd bij Antalyaspor. Invaller Umut Bulut kopte vier minuten voor tijd de gelijkmaker binnen: 2-2.

Galatasaray begon prima aan het duel want al na zeven minuten werkte Burak Yilmaz de 0-1 binnen, na goed voorbereidend werk van onder anderen Wesley Sneijder. Nog voor rust wist de thuisploeg die situatie om te draaien. Tita maakte na 32 minuten gelijk, Ceyhun Gülselam werkte vervolgens de bal ook nog in eigen doel: 2-1.

Antalyaspor, met oud-Ajacied Eyong Enoh in de ploeg, hield vervolgens lang stand, maar was in het slot niet opgewassen tegen de kopbal van Bulut. Door het gelijkspel loopt koploper Fenerbahçe wel uit. Het gat tussen beide rivalen is zes punten.