Barça-trainer steekt hand in eigen boezem: 'Ik heb het niet goed gedaan'
"Ik heb de wedstrijd niet goed gelezen"

Barça-trainer steekt hand in eigen boezem: 'Ik heb het niet goed gedaan'

23-02-2014 09:52
3

Barcelona ging zaterdagavond enigszins verrassend onderuit tegen Real Sociedad (3-1). Trainer/coach Tata Martino nam na de nederlaag de schuld op zich en nam daarmee zijn spelers in bescherming.

"Ik heb de wedstrijd niet goed gelezen. We speelden met drie aanvallers waardoor je niet met een middenveld van vier man kunt spelen. Dat brak ons op. We moeten nu weer vooruit kijken", aldus Martino na afloop van de nederlaag in de Spaanse competitie.

De trainer/coach van Barcelona werd door de scheidsrechter in de pauze naar de tribune verwezen. Martino uitte tijdens de wedstrijd kritiek op de arbiter, maar wenste daar na afloop niet op in te gaan tegenover de Spaanse journalisten.

Real Madrid profiteerde optimaal van de nederlaag van Barcelona, de ploeg uit de Spaanse hoofdstad wist wel een zege te boeken. Gerard Pique raakt echter niet in paniek nu zijn ploeg op achterstand staat op de ranglijst. "We liggen maar drie punten achter, dus is er geen reden om ons zorgen te maken. We waren vandaag niet scherp, Sociedad zat er bovenop."