'Moyes wil Kroos met weeksalaris van drie ton naar Old Trafford halen'
Bayern-middenvelder moet 35 miljoen euro kosten

'Moyes wil Kroos met weeksalaris van drie ton naar Old Trafford halen'

24-02-2014 14:34
2

Manchester United blijft geïnteresseerd in de diensten van Toni Kroos. De middenvelder is met Bayern München in gesprek over contractverlenging, maar kon tot op heden geen akkoord bereiken met de winnaar van de Champions League.

Manchester United volgt die ontwikkelingen op de voet en wil Kroos met een giga-aanbod naar Old Trafford halen, meldt tabloid The Mirror. De vraagprijs van Kroos zou rond de 35 miljoen euro liggen. United wil Kroos een aanbieding doen waarbij hij 305.000 euro per week gaat verdienen.

Dat is nog altijd 60.000 euro minder dan Wayne Rooney, die vorige week zijn contract verlengde. Het zou echter drie keer zo veel zijn als Kroos' huidige salaris bij Bayern München. Volgens Duitse media hikt Bayern vooralsnog aan tegen de eisen van Kroos, die vorige week uitblonk in het Champions League-duel met Arsenal (0-2).

De 24-jarige Kroos is onder Josep Guardiola een vaste bassispeler. Hij speelde twintig Bundesliga-wedstrijden dit seizoen, waarvan zestien als basisspeler. In de Champions League speelde hij tot dusver alle zeven wedstrijden. Ilkay Gündogan (Borussia Dortmund) wordt door David Moyes als alternatief voor Kroos gezien.