Rajkovic begint aan derde voetballeven in Hamburg: Een wonder

Rajkovic begint aan derde voetballeven in Hamburg: "Een wonder"

24-02-2014 14:36
0

Slobodan Rajkovic is onder Mirko Slomka aan zijn derde voetballeven bij Hamburger SV begonnen. De oud-verdediger van Chelsea, PSV, FC Twente en Vitesse kreeg van de voorgangers van Slomka steevast te horen dat er voor hem geen toekomst was in Hamburg, zaterdag stond hij verrassend aan de aftrap van het duel met Borussia Dortmund (3-0 winst).

De basisplaats van Rajkovic kwam voor de Serviër als een grote verrassing. "Het was een heerlijk gevoel om weer op het veld te staan. Ik moet iedereen bij de club bedanken. De trainer, die me heeft opgesteld en het volle vertrouwen in mij heeft, ondanks het feit dat ik zo lang niet gespeeld heb. Ik ben zeer aangedaan door zijn beslissing", zegt een emotionele Rajkovic in een reactie.

"Ik moet ook de ploeg bedanken, mijn medespelers hebben me niet laten vallen. En natuurlijk de fans, voor hun geweldige steun. Het was een dag als een wonder", zegt Rajkovic. De 25-jarige verdediger werd afgelopen seizoen teruggezet naar het tweede elftal van de club uit Hamburg. HSV hoopte de Serviër afgelopen zomer te verkopen, maar interesse voor Rajkovic bleef uit.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie