Draxler voedt geruchten: Sluit Bayern niet op voorhand uit

Draxler voedt geruchten: "Sluit Bayern niet op voorhand uit"

Gepubliceerd: dinsdag 25 februari 2014 om 19:11di 25-02-2014 om 19:11

Julian Draxler staat niet perse onwelwillend tegenover een vertrek naar Bayern München. De talentvolle middenvelder wil zich in eerste instantie echter richten op zijn huidige club Schalke 04.

Draxler, die vorig jaar zijn contract bij Schalke tot 2018 verlengde, zou in de serieuze belangstelling staan van Der Rekordmeister. Bayern zou de Duitse international in de zomer willen losweken uit Gelsenkirchen. "Ik wens niet te reageren op deze geruchten", laat Draxler weten aan DerWesten.de. "Kijk wat er met Manuel Neuer gebeurde. Hij was er honderd procent zeker van dat hij nooit naar Bayern zou gaan en vijf jaar later veranderde hij van mening."

"Ook ik kan daarom niet zeggen wat er in vijf, zes of misschien tien jaar nog zal gebeuren", vervolgde de middenvelder. "Wanneer je iets op voorhand uitsluit en er uiteindelijk wel heengaat, zal de verontwaardiging alleen maar groter zijn. Maar ik heb mijn contract hier verlengd, omdat ik mij hier prima voel. Ik waardeer de populariteit die ik bij Schalke geniet."

Toch benadrukt Draxler dat hij elk moment kan vertrekken uit Gelsenkirchen. "Het is geen geheim dat ik een ontsnappingsclausule in mijn contract heb. We bekijken van jaar tot jaar wat het beste voor mijn carrière is. Het is mooi voor Schalke dat ze mij hoe dan ook niet voor weinig geld zullen zien vertrekken. In het ergste scenario krijgen ze veel geld voor mij."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws