Ik heb er absoluut vertrouwen in dat Sana het nog gaat redden

"Ik heb er absoluut vertrouwen in dat Sana het nog gaat redden"

Gepubliceerd: zaterdag 1 maart 2014 om 08:56za 01-03-2014 om 08:56

Jong Ajax boekte vrijdag een spectaculaire 3-2 overwinning op FC Den Bosch. Dat spektakel was mede te danken aan het arbitrale trio, dat onder leiding van scheidsrechter Edwin Boot drie rode kaarten uitdeelde.

Ajacied Branco van den Boomen was de eerste die van het veld werd gestuurd, de FC Den Bosch-spelers Benjamin van den Broek en Maarten Boddaert volgden. Volgens Groenendijk werden de kaarten veel te makkelijk uitgedeeld. "Dit trio kan zelfs nog een kinderfeestje uit de hand laten lopen", citeert De Gelderlander de trainer van Jong Ajax.

De oefenmeester was wel goed te spreken over Tobias Sana, die het openingsdoelpunt maakte en door de technische staf werd uitgeroepen tot man van de wedstrijd. "Hiermee willen we laten zien hoe hard hij werkt. Ik heb er absoluut vertrouwen in dat hij het nog gaat redden."

Sinan Keskin kreeg eveneens lovende woorden. De middenvelder kwam vrijdag voor het eerst in een jaar in actie, nadat een buikblessure hem lang aan de kant had gehouden. Groenendijk hoopt nu dat het talent het spoor van Ricardo Kishna kan volgen. "Kishna is er ook lang uit geweest, maar speelt nu ook in het eerste elftal. Sinan is net als Kishna een groot talent", aldus de coach.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws