Clasie: 'De Klassieker leeft enorm, stand op de ranglijst maakt even niet uit'
Middenvelder baalt nog steeds van puntendeling tegen FC Twente

Clasie: 'De Klassieker leeft enorm, stand op de ranglijst maakt even niet uit'

02-03-2014 11:11

Jordy Clasie kijkt reikhalzend uit naar de komende confrontatie met aartsrivaal Ajax. De middenvelder is enorm gemotiveerd om tegen de Amsterdammers een goed resultaat te behalen, de ranglijst is even van ondergeschikt belang het gaat nu alleen om de drie punten.

"De Klassieker leeft enorm, dit zijn de wedstrijden waar je het voor doet. Natuurlijk staat Ajax negen punten voor, maar de stand op de ranglijst maakt niet uit. We moeten het gewoon wedstrijd voor wedstrijd bekijken om zolang mogelijk mee te kunnen doen", aldus Clasie tegenover Feyenoord-TV.

Wedden

Meer odds

Feyenoord leek tijdens de voorgaande speelronde tegen FC Twente op weg naar een overwinning. In de slotfase kwam de thuisspelende formatie echter alsnog langszij (2-2). "Het was vooral de wijze waarop het gelijkspel tegen Twente tot stand kwam. We hebben dit seizoen al vaker een voorsprong weggegeven, maar als je 2-0 voor komt, dan mag je een tegenstander natuurlijk nooit terug laten komen. En zeker niet in de laatste seconden. Natuurlijk zat de arbitrage niet altijd mee, maar we gaven zelf ook te weinig druk in de slotfase. Dat is een les richting het duel met Ajax. Maar het gelijkspel tegen Twente heeft wel drie dagen in mijn hoofd gezeten."