Bastos: Strootman verliezen zou heel moeilijk voor ons zijn

Bastos: "Strootman verliezen zou heel moeilijk voor ons zijn"

Gepubliceerd: maandag 10 maart 2014 om 10:51ma 10-03-2014 om 10:51

Kevin Strootman verliezen zou een grote domper zijn voor AS Roma, geeft ploeggenoot Michel Bastos toe. De Braziliaan denkt echter dat de selectie sterk genoeg blijft. De Nederlander verliet het San Paolo-stadion van Napoli zondagavond op krukken.

Strootman verdraaide in de beginfase van de wedstrijd tegen Napoli (1-0 nederlaag) zijn linkerknie en al gauw bleek dat verder spelen niet mogelijk was. De middenvelder is een belangrijke speler voor AS Roma en een serieuze blessure zou dan ook een fikse tegenvaller zijn. De aard van de kwetsuur is nog niet duidelijk, maar er wordt gevreesd voor beschadigde kniebanden.

"Ik hoop dat het niets ernstigs is, want hij is heel belangrijk voor ons", vertelde Bastos na afloop tegen Roma Channel. "Als we hem verliezen, dan zou dat heel moeilijk voor ons zijn. Maar we hebben daarentegen ook een selectie die door kan gaan met goed spelen."

De voormalig speler van Feyenoord en Excelsior weet het verlies aan het gebrek aan scorend vermogen. "Waren we ongelukkig? Dit is voetbal. We speelden goed, maar we waren niet in staat te scoren", beschouwde Bastos na. "Het is ontzettend zonde, omdat we hebben laten zien dat we een goed team hebben. Maar we staan nog steeds boven Napoli."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws