Celtic-huurling haalt hard uit naar Menzo: Hij moet me dus duidelijk niet
Binnenbrandje in Lier: "Bij deze club weten ze niet hoe ze met mij moeten omgaan"

Celtic-huurling haalt hard uit naar Menzo: "Hij moet me dus duidelijk niet"

11-03-2014 11:40
3

Stanley Menzo moet een binnenbrandje blussen bij Lierse SK. De Nederlandse hoofdtrainer van de Belgische club krijgt harde kritiek van één van zijn spelers, Celtic-huurling Tony Watt.

De Schot voelt zich het zwarte schaap in Lier. "Telkens als we verliezen, geeft Menzo mij de schuld. Maar eigenlijk is het zijn schuld”, zegt Watt in een interview met P-magazine. De aanvaller speelde zich na de winterstop in de basis van Lierse SK, maar verloor onlangs zijn basisplek weer. Menzo meent dat de Schot niet scherp genoeg traint. De medespelers van Watt hebben inmiddels hun buik vol en twijfelen aan zijn toewijding.

"Bij deze club weten ze niet hoe ze met mij moeten omgaan", is de uitleg van Watt. "Telkens als we verliezen, geven ze mij de schuld. Ik doe altijd iets verkeerd. Tegen Oostende speelde ik amper twintig minuten en toch gaf Menzo mij de schuld, terwijl het eigenlijk zijn schuld is. Ik kan geen goals vanaf de bank maken. Menzo hanteert twee maten en gewichten. Het kan toch niet dat je voor de ene speler andere regels hebt dan voor de andere. Hij moet me dus duidelijk niet."