AS Roma buigt zich over nieuwe verbintenis voor trainer Garcia
Franse tacticus (50) doet het in zijn debuutseizoen boven verwachting

AS Roma buigt zich over nieuwe verbintenis voor trainer Garcia

14-03-2014 14:10

Rudi Garcia kan één dezer dagen post verwachten. De Franse trainer beleeft een goed debuutseizoen bij AS Roma en wordt daarvoor beloond in de vorm van een nieuw contract.

Garcia tekende vorig jaar zomer een tweejarig contract in de Italiaanse hoofdstad, met een optie voor een extra seizoen. Het eerste jaar van de tacticus bij Roma verloopt echter boven verwachting. De clubleiding stelt Garcia daar verantwoordelijk voor, melden media in Italië vrijdag.

Wedden

Meer odds

De zaakwaarnemer van Garcia, Pascal Boisseau, werd deze week gesignaleerd op het trainingscomplex van Roma. Aldaar zou hij hebben gesproken met technisch directeur Walter Sabatini en algemeen directeur Mauro Baldissoni. Garcia zou voor twee jaar bij kunnen tekenen, tegen een verhoogd salaris van zo'n twee miljoen euro per jaar.

Roma bezet met nog twaalf competitiewedstrijden voor de boeg de tweede plek in de Serie A. De achterstand op koploper Juventus lijkt onoverbrugbaar, maar Napoli wordt vooralsnog op afstand gehouden. Vorige week ging het onderlinge duel wel met 1-0 verloren. Kevin Strootman liep in die topper een zware knieblessure op.