Bale kijkt uit naar Clásico: Wij gaan voor de drie punten
Welshman voelt zich ijzersterk bij Real Madrid

Bale kijkt uit naar Clásico: "Wij gaan voor de drie punten"

20-03-2014 20:16

Gareth Bale geniet momenteel van zijn eigen spel bij Real Madrid. De vleugelspits steekt in bloedvorm en kijkt dan ook met het volste vertrouwen uit naar de kraker tegen FC Barcelona van komend weekend.

"Mijn zelfvertrouwen groeit elke wedstrijd, ik voel me echt heel erg goed", vertelt Bale in gesprek met Marca. "Ik geniet van mijn spel en ben erg gelukkig. Maar elke wedstrijd is nu erg belangrijk. We stevenen af op het allesbeslissende einde van het seizoen."

Bale gaat met Real vol voor de winst tegen Barça. "We spelen goed, hebben veel vertrouwen en zijn bezig aan een sterke reeks. We moeten ons nu goed voorbereiden op Barcelona. Dat is een directe rivaal en we hopen te winnen. We gaan proberen een goede wedstrijd te spelen en de drie punten te pakken."

FC Barcelona kende na de winterstop een matige periode, maar maakt de laatste weken weer ouderwets indruk. "Ze hebben een aantal geweldige spelers maar wij zijn alleen bezig met ons eigen spel en ons eigen team, want wij hebben ook een aantal fantastische voetballers", besloot Bale.