Blessureleed krijgt 'Gringo' Heinze klein: Deze wedstrijd kan ik niet winnen

Blessureleed krijgt 'Gringo' Heinze klein: "Deze wedstrijd kan ik niet winnen"

Gepubliceerd: vrijdag 21 maart 2014 om 16:39vr 21-03-2014 om 16:39

Gabriel Heinze (35) zet aan het einde van het seizoen een punt achter zijn actieve carrière. De Argentijnse verdediger ziet geen andere optie dan stoppen. Heinze, speler van het Argentijnse Newell's Old Boys, wordt al flinke tijd achtervolgd door blessureleed.

"Zoals alles in het leven, komen ook dromen tot een eind", zegt Heinze, bijgenaamd El Gringo (De Vreemdeling), op de officiële website van de club. "Om onderdeel uit te hebben mogen maken van de mooiste club van Argentinië zal altijd een plekje in mijn hart hebben. Ik wil iedereen vertellen dat ik na dit seizoen niet langer bij de club zal spelen. Ik kan niet tegen de realiteit van mijn lichaam vechten. Deze wedstrijd kan ik niet winnen."

"Ik zou het liefst de rest van mijn leven voor Newell's willen spelen, maar ik weet dat ik niet egoïstisch mag zijn. Een club liefhebben betekent ook dat je waardige beslissingen moet nemen." Heinze begon zijn loopbaan in 1996 bij zijn huidige werkgever. In Europa vergaarde hij faam als speler van Paris Saint-Germain, Manchester United, Real Madrid, Olympique Marseille en AS Roma. Heinze kwam 72 keer uit voor de nationale ploeg van Argentinië.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws