Reims, Bordeaux en Toulouse sparen verliezend Marseille
Subtoppers verspelen punten in Ligue 1

22-03-2014 23:28

Stade de Reims, Girondins Bordeaux en Toulouse FC zijn er zaterdagavond niet in geslaagd te profiteren van de nederlaag van Olympique Marseille. Beide subtoppers wisten in navolging van L'Om niet te winnen.

Stade Reims ging op bezoek bij Bastia zelfs zeer teleurstellend met 2-0 onderuit. Al in de achtste minuut opende Florian Raspentino de score. Op slag van rust gooide Gianni Bruno het duel op slot. Bastia eindigde met tien man na een rode kaart voor Sambou Yatabare, een kwartier voor tijd.

Ook Toulouse wist niet optimaal te profiteren, al hield de ploeg nog wel een punt over aan de thuiswedstrijd tegen Evian TG: 1-1. Wissam Ben Yedde hielp de thuisploeg aan een voorsprong, maar Clarck Nsikulu bepaalde de eindstand op 1-1.

Alsof het zo moest zijn, wist ook Bordeaux niet te winnen. De voormalig topclub speelde met 1-1 gelijk tegen Olympique Nice. Een rake penalty van Jussie betekende na ruim een uur de 1-0, voordat Nice via Alexy Bosetti op gelijke hoogte kwam. Bordeaux zag in de slotfase Abdou Traore twee keer geel krijgen.