Je hebt Messi, daarna Ronaldo en dan een groep met Suárez aan kop

"Je hebt Messi, daarna Ronaldo en dan een groep met Suárez aan kop"

Gepubliceerd: zondag 23 maart 2014 om 18:48zo 23-03-2014 om 18:48

Met 28 doelpunten in slechts 25 wedstrijden is Luis Suárez dit seizoen de absolute topschutter van de Engelse Premier League. Volgens Craig Bellamy (Cardiff City) is de Uruguayaan van wereldklasse.

Suárez vervulde zaterdag een belangrijke rol in de 3-6 zege van Liverpool op Cardiff door drie doelpunten te produceren. Bellamy raakte opnieuw onder de indruk. "Je hebt Messi en daarna Ronaldo. Zij zijn de allerbeste spelers in de wereld, halen regelmatig veertig of vijftig doelpunten per seizoen binnen. Dat is uniek", vertelde de Welshman op de website van The Reds.

"Daarna komt een tweede groep en Luis staat daarbij aan kop. Dat is duidelijk. Zelf heb ik de mogelijkheid gehad om met hem te trainen en te spelen, toen al was hij buitengewoon. De ontwikkeling van Liverpool heeft hem ook naar een hoger niveau gebracht. Maar Liverpool heeft meer spelers van topniveau, zoals Daniel Sturridge en Steven Gerrard."

"Maar een speler als Luis is echt bijzonder", besloot Bellamy. "Iedere wedstrijd maak je kans op een zege, want zo goed is hij."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws