Coutinho verlaat Den Haag; ADO bindt Van Duinen, Alberg en Zuiverloon
Eredivisie-club voldoet aan formele plicht en schept duidelijkheid voor spelers

Coutinho verlaat Den Haag; ADO bindt Van Duinen, Alberg en Zuiverloon

28-03-2014 08:44

Gino Coutinho vertrekt aan het eind van dit seizoen bij ADO Den Haag. De doelman wil uitkijken naar een andere club, meldde ADO vrijdag op zijn website. Coutinho is bezig aan zijn zesde seizoen bij de Haagse eredivisionist.

ADO Den Haag zal ook de optie in het aflopende contract van aanvoerder Danny Holla niet lichten, zoals dat heet. Holla mag dus ook op zoek naar een andere club, maar ADO Den Haag blijft wel met de speler in gesprek. Goed nieuws was er voor Roland Alberg, Mike van Duinen, Gianni Zuiverloon, Papito Merencia en Rydell Poepon (verhuurd aan NAC Breda). De club heeft besloten de opties in de contracten van de spelers te lichten. Eerder verlengde ADO de verbintenis van Aaron Meijers al.

De clubleiding laat op de officiële website weten graag langer door te willen gaan met reservedoelman Robert Zwinkels. Hij is in Den Haag in het bezit van een aflopende verbintenis. De club is met de doelman in gesprek over een nieuw contract. De aflopende contracten van Christian Supusepa, Mike Tros, Martijn de Zwart en Bas Meeuwissen worden niet verlengd.