Feyenoord opgelucht: Kongolo traint alweer mee met selectie
Heupblessure verdediger niet ernstig

Feyenoord opgelucht: Kongolo traint alweer mee met selectie

31-03-2014 11:25
3

Feyenoord kan opgelucht ademhalen. De blessure van Terence Kongolo valt mee. De verdediger trainde maandagochtend alweer mee met de selectie van trainer Ronald Koeman.

Dat meldt Voetbal International. Kongolo moest zich zondag tegen Go Ahead Eeagles (5-0) na 74 minuten laten vervangen door Miquel Nelom met een heupblessure. "Het schoot erin toen Terence wilde terugsprinten in een duel met Antonia. We moeten afwachten wat het precies is en hoe lang hij eventueel uit de roulatie is", zei Koeman.

De kans is aanwezig dat Kongolo op tijd hersteld is voor de competitiewedstrijd tegen Heracles Almelo, komende woensdag. De inhaalwedstrijd in het Polman Stadion begint om 18.45 uur. Als Feyenoord weet te winnen, vergroot het de voorsprong op achtervolgers PSV en Vitesse naar vier punten.

Kongolo maakt sinds de winterstop een uitstekende indruk in de Feyenoord-defensie. Behalve goed verdedigen is hij ook in aanvallende zin van waarde. De scouting van het Nederlands elftal houdt hem met het oog op het WK in de gaten.