Zanetti neemt zelf geen beslissing: 'Afwachten wat plannen zijn van Internazionale'
Veertiger sluit vervolg carrière nog niet uit

Zanetti neemt zelf geen beslissing: 'Afwachten wat plannen zijn van Internazionale'

06-04-2014 10:06

Javier Zanetti is mogelijk bezig aan zijn laatste maanden als profvoetballer. De veertiger wil de beslissing over stoppen of doorgaan echter nog niet zelf nemen en wacht op de beslissing van zijn huidige werkgever Internazionale.

"Ik train nog voluit en ik weet wat mijn rol is in het team. Ik geef iedere keer alles als ik speeltijd krijg. Aan het einde van het seizoen zullen we kijken hoe mijn sportieve toekomst er uit komt te zien en wat de club wil", aldus Zanetti tegenover Sky Sport Italia.

Internazionale verspeelde zaterdag wederom punten in de strijd om een ticket voor de Europa League. Bologna mocht met één punt het stadion verlaten (2-2). "De president van de club bleef na de wedstrijd heel rustig. Hij liet ons echter wel weten dat plaatsing voor de Europa League van groot belang is voor de club."

Zanetti (40) kwam dit seizoen tot acht competitiewedstrijden voor Internazionale waarvan drie als basisspeler. De Argentijn maakte in 1995 de overstap van Banfield naar zijn huidige werkgever.