Trainer Gudelj: Waren niet in staat een goed resultaat neer te zetten
NAC verliest in eigen huis van FC Twente

Trainer Gudelj: "Waren niet in staat een goed resultaat neer te zetten"

06-04-2014 10:34

Nebosja Gudelj toonde zich zeer realistisch direct na de verloren thuiswedstrijd tegen FC Twente (0-2). Volgens de trainer van NAC Breda had zijn ploeg er alles aan gedaan om een goed resultaat te behalen tegen de ploeg uit Enschede, maar dat bleek niet voldoende te zijn tegen een sterke tegenstander.

"We waren vandaag niet in staat een goed resultaat neer te zetten. We wilden een goed resultaat halen door middel van hard werken en door met een goede instelling te spelen", aldus de trainer van NAC Breda die geciteerd werd op de officiële website van tegenstander FC Twente.

Gudelj baalde wel van de wijze waarop zijn ploeg de doelpunten weggaf tegen de Tukkers. "We gaven de tegengoals alleen te gemakkelijk weg. Die vielen weer uit standaardsituaties. We waren te slordig in de opbouw en omschakeling en slaagden er niet in voorin de bal vast te houden. Elke tweede bal was voor FC Twente. We zijn niet tevreden over vandaag."

Door de nederlaag dreigt nog altijd deelname aan de nacompetitie. NAC Breda staat momenteel vier punten voor op nummer zestien RKC Waalwijk. Laatstgenoemde ploeg kan zondag dichterbij komen indien het in Rotterdam punten weet te pakken tegen Feyenoord.