Van der Vaart en trio teamgenoten brengen HSV goed nieuws

Van der Vaart en trio teamgenoten brengen HSV goed nieuws

Gepubliceerd: maandag 7 april 2014 om 13:37ma 07-04-2014 om 13:37

Rafael van der Vaart lijkt geen wedstrijd te hoeven missen na zijn blessure van vrijdag. De aanvoerder van Hamburger SV viel in de cruciale, gewonnen wedstrijd tegen Bayer Leverkusen (2-1) uit met een blessure.

Van der Vaart liet zich in 68e minuut vervangen, maar de middenvelder heeft slechts een bloeduitstorting aan de tik overgehouden. Op de officiële website van HSV valt te lezen dat de Nederlander dinsdag weer met de groepstraining mee zal doen.

Bij HSV stond maandag geen training op het programma, maar diverse spelers werkten aan hun herstel. Naast Van der Vaart viel ook aanvaller Jacques Zoua vrijdag uit. De Kameroener heeft een spierkwetsuur in zijn dijbeen en trainde apart. Hij zal in de loop van de week weer inzetbaar zijn.

Ivo Ilicevic en Pierre-Michel Lasogga zijn op de weg terug. Het tweetal miste al een aantal wedstrijden door blessures. Ilicevic is vanaf dinsdag weer van de partij, terwijl topscorer Lasogga tenminste een deel van de training mee kan doen.

Zonder terugslag zullen Ilicevic en Lasogga zaterdag weer van de partij zijn tegen Hannover 96. Trainer Mirko Slomka moet dan alleen Milan Badelj missen. De middenvelder was de derde speler die tegen Leverkusen uitviel. Hij liep een scheuring in zijn dijbeen op.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws