Mourinho verwacht weer veel doelpunten: 4-3 of 5-4 in totaal
Chelsea-manager moet achterstand wegpoetsen tegen PSG

Mourinho verwacht weer veel doelpunten: "4-3 of 5-4 in totaal"

07-04-2014 20:48

José Mourinho verwacht dinsdagavond in de return van Chelsea tegen Paris Saint-Germain in de kwartfinales van de Champions League opnieuw veel doelpunten.

Het eerste duel vorige week in de Franse hoofdstad eindigde in 3-1 voor de thuisclub. "Ik denk dat we het gaan redden", sprak de Portugees met de nodige bluf. "We zullen meer gaan scoren dan de tegenstander. Over twee wedstrijden gezien, houd ik rekening met een uitslag van 4-3 of 5-4."

Wedden

Meer odds

Volgens Mourinho is zijn aanvaller Samuel Eto'o nog niet helemaal topfit. De Kameroener miste de eerste wedstrijd in Parijs door een bovenbeenblessure. "Hij zou kunnen spelen", gaf Mourinho te kennen. Chelsea tankte zaterdag vertrouwen met een 3-0 zege op Stoke City.

Over de kracht van Paris Saint-Germain maakte Mourinho zich geen zorgen. "Thiago Motta is een goede speler, maar mag zijn gang gaan op Stamford Bridge. Ik heb geen verdedigende tactiek speciaal voor hem verzonnen. We moeten aanvallen en verder niet moeilijk over hem doen."

Dat PSG niet kan beschikken over de Zweedse vedette Zlatan Ibrahimovic, die in de eerste wedstrijd tegen Chelsea een dijbeenblessure opliep, vond Mourinho niets bijzonders. "Ik huil toch ook niet over de spelers die er niet bij zijn? PSG is een rijke club. Als ze dan een keer Zlatan moeten missen, mag dat geen probleem zijn."