Er zijn meer scenario's dat het kampioensfeest niet doorgaat, dan wel

"Er zijn meer scenario's dat het kampioensfeest niet doorgaat, dan wel"

Gepubliceerd: vrijdag 11 april 2014 om 17:01vr 11-04-2014 om 17:01

ADO Den Haag laat zich zondag niet gewillig naar de slachtbank leiden in de Amsterdam Arena. Ajax is bij een overwinning op de Hagenaren, en een voor de Amsterdammers positief resultaat bij PSV – Feyenoord, zeker van de 33ste Nederlandse landstitel.

Henk Fraser, trainer van ADO Den Haag, wil het Amsterdamse feestje verstieren. "Er zijn meer scenario's dat het kampioensfeest niet doorgaat, dan wel", zegt Fraser in gesprek met RTV West. "Op papier zijn wij te gast op hun kampioensfeest, daar is alles voor geregeld. De uitslag van Feyenoord zal bepalend zijn en ook de inbreng van ADO Den Haag is daar bepalend in."

"Ik heb het volste vertrouwen in beide partijen dat zij er alles aan zullen doen", doelt Fraser op het voorkomen van een Ajax-feest. De druk is na de zege van afgelopen week afgenomen bij ADO Den Haag, Fraser leidde zijn ploeg zo goed als zeker naar lijfsbehoud in de Eredivisie. "Het zelfvertrouwen is behoorlijk goed. De realiteit is wel dat Ajax normaal gesproken een maatje te groot is, maar goed, het is een speciale wedstrijd onder speciale omstandigheden. ADO Den Haag heeft bewezen dat zij goed kunnen omgaan met speciale omstandigheden."

Gianni Zuiverloon moet de uitwedstrijd van ADO Den Haag bij Ajax mogelijk aan zich voorbij laten gaan. De verdediger heeft een lichte blessure. Kevin Jansen is er door knieklachten in ieder geval niet bij.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws