Begeerde Kieftenbeld: Ik sta open voor andere clubs, absoluut
"Maar ik sta ook nog steeds open voor FC Groningen"

Begeerde Kieftenbeld: "Ik sta open voor andere clubs, absoluut"

12-04-2014 11:01

Maikel Kieftenbeld heeft nog geen beslissing genomen over zijn toekomst. De middenvelder van FC Groningen wordt begeerd door onder meer Club Brugge, sc Heerenveen en PEC Zwolle. 

Kieftenbeld is in de Euroborg in het bezit van een aflopend contract dat hij tot op heden weigerde te verlengen. "Er is wel wat interesse", meldde hij bij Fox Sports, vlak na de 2-1 overwinning op NAC Breda. "Maar ik sta ook nog steeds open voor FC Groningen. Dat wachten we allemaal rustig af."

De 23-jarige middenvelder sluit een avontuur elders - bijvoorbeeld in Brugge of Heerenveen - niet uit. "Ik sta overal voor open en daar hoort ook FC Groningen bij. Ik heb al met ze gesproken, maar dat ligt nu even stil. Ik denk wel dat er in de toekomst weer een gesprek komt. Maar ik sta ook open voor andere clubs, absoluut."

Kieftenbeld kwam in de zomer van 2010 voor zo'n 300.000 euro over van Go Ahead Eagles. In Groningen ontwikkelde hij zich direct tot een vaste waarde. De voetballer speelde inmiddels 114 competitiewedstrijden, waarin hij tweemaal scoorde en 33 gele kaarten pakte.