'FC Twente wedijvert met Genk en Bayer om talentvolle spits uit Servië'
Belgische club eerste gesprekspartner van Jagodina inzake Pesic

'FC Twente wedijvert met Genk en Bayer om talentvolle spits uit Servië'

12-04-2014 13:04

FC Twente wordt in verband gebracht met de Servische aanvaller Aleksandar Pesic. De 21-jarige spits van Jagodina wordt begeerd door verschillende Europese clubs, meldt Het Nieuwsblad.

Volgens de Belgische krant is met name Racing Genk concreet voor Pesic. De jonge Serviër moet komend seizoen Jelle Vossen opvolgen bij de Belgische club. Genk heeft de international te kennen gegeven aan het einde van het seizoen mee te willen werken aan een transfer. De voorzitter van Jagodina, Goran Milanovic, bevestigt dat er met Genk gesproken is over Pesic.

"We spraken nog niet over geld, maar voor minder dan 1,5 miljoen euro vertrekt hij niet", aldus de Servische preses, die Genk direct waarschuwt. "Er is ook interesse van FC Twente, Toulouse en Bayer Leverkusen, maar Genk is serieus en we willen verder praten." Namens Genk was sportief directeur Gunter Jacob onlangs aanwezig bij het competitieduel tussen Jagodina en OFK Belgrado.

De Servische jeugdinternational werpt zich op tot één van de meest veelbelovende talenten van de nationale voetbalcompetitie. Pesic scoorde dit seizoen in achttien wedstrijden al acht keer.