Magath deelt compliment uit aan Stockdale, WK ver weg voor Steek
Weinig kans op speelminuten voor Nederlander bij Fulham

Magath deelt compliment uit aan Stockdale, WK ver weg voor Steek

13-04-2014 11:03
2

Maarten Stekelenburg moet vrezen dat hij in de zomer geen deel uit zal maken van de Oranje-selectie voor het WK in Brazilië. De doelman raakte onder manager Felix Magath zijn basisplaats kwijt bij Fulham aan David Stockdale die zaterdag de hoofdrol speelde in de gewonnen wedstrijd tegen Norwich City (1-0).

"Stockdale was zaterdag de beste man van het veld. Hij wist de drie punten voor ons te ‘redden’. Stockdale is een doelman die meer praat met zijn medespelers", aldus de Duitse manager van Fulham tegenover The Mirror.

Fulham had zaterdag over geluk niet te klagen in de thuiswedstrijd. "Norwich City was de betere ploeg, we mogen dus van geluk spreken dat we de winst wisten te pakken. We speelden niet goed, je zag dat er sprake was van druk bij de spelers. Op dit moment is het echter zo dat de drie punten van groot belang zijn, dit is wat nu telt."

Maarten Stekelenburg (31) maakte dit seizoen de overstap van AS Roma naar Fulham. Hij kwam in Engeland tot negentien competitiewedstrijden. De nieuwe manager Magath had weinig vertrouwen in de Nederlander waardoor hij Stockdale een nieuwe kans gaf onder de lat, met goed resultaat.