'Vitesse mag zich verheugen op Kroatisch toptalent van Chelsea'
Veel scorende middenvelder van Hajduk Split al rond met Londenaren

'Vitesse mag zich verheugen op Kroatisch toptalent van Chelsea'

17-04-2014 12:46
1

Met elf goals in 25 duels heeft Hajduk Split-talent Mario Pasalic de interesse van diverse clubs gewekt. De negentienjarige middenvelder is volgens zijn zaakwaarnemer zelfs al rond met Chelsea. De Londenaren willen hem direct elders ervaring op laten doen, mogelijk bij Vitesse.

In januari kondigde Pasalic al aan dat hij naar Chelsea zou gaan. Zijn agent Ivica Loncar gaat nu een stapje verder. Tegenover 24sata kondigt de zaakwaarnemer aan dat de deal 'zo goed als' in kannen en kruiken is. Volgens hem heeft de Kroatische jeugdinternational al een contract getekend.

Wedden

Meer odds

Het enige dat nog roet in het eten kan gooien, is de medische keuring. Deze staat eind mei gepland en wanneer Pasalic dat met goed gevolg doorstaat, is Chelsea van plan de jongeling door te verhuren. Op die manier kan hij speeltijd opdoen in een grotere competitie.

Omdat Vitesse jaarlijks enkele talenten van Chelsea in Arnhem mag verwelkomen, is de optelsom simpel. Mogelijk dat de eredivisionist komend seizoen één van de grootste talenten van het Kroatische voetbal in de selectie heeft.