Van Persie krijgt medische staf United op bezoek: Een beter beeld krijgen

Van Persie krijgt medische staf United op bezoek: "Een beter beeld krijgen"

Gepubliceerd: vrijdag 18 april 2014 om 15:32vr 18-04-2014 om 15:32

Manchester United hoopt komende week een beter beeld te krijgen van het herstel van Robin van Persie. De aanvaller van de Engelse club revalideert in Nederland van een blessure, trainer David Moyes wacht een verslag van de medische staf van de club af.

"Robin is in Nederland en hij gaat vooruit, maar we zijn er altijd vanuit gegaan dat hij vier tot zes weken afwezig zou zijn", zegt Moyes op de officiële website van Manchester United. "Komende week hebben we meer duidelijkheid. Ons medische team gaat die kant op om hem te zien en om een beter beeld te krijgen over waar hij precies staat." Van Persie staat sinds medio februari langs de kant, nadat hij geblesseerd raakte in het Champions League-duel met Olympiakos.

Komend weekend kan Moyes in het duel met Everton wel een beroep doen op Wayne Rooney en Marouane Fellaini. Het tweetal is tijdig hersteld van blessures. "Rooney heeft geweldig getraind deze week en verkeert in heel goede vorm. Fellaini speelde niet tegen Bayern München, maar we verwachten hem weer terug. Ook hij heeft de hele week getraind." Jonny Evans en Rafael zitten nog wel in de lappenmand bij United.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws