Moyes: Mensen denken dat ik per wedstrijd vier spelers contracteer
United-coach nuanceert berichtgeving, maar beaamt interessante zomer

Moyes: "Mensen denken dat ik per wedstrijd vier spelers contracteer"

18-04-2014 19:17

Manchester United gaat een actieve zomer tegemoet. Manager David Moyes heeft vrijdag toegegeven dat er serieus geïnvesteerd mag worden in de spelersgroep, naar verluidt zo'n 120 miljoen euro.

"Mijn ideeën voor volgend seizoen zijn helder", vertelde de opvolger van Sir Alex Ferguson vrijdag aan de verzamelde media. Dit seizoen bekeek hij diverse spelers in binnen- en buitenland. "Iedere keer wanneer ik een wedstrijd bekijk, denken de mensen dat ik drie of vier spelers ga contracteren. Dat is niet het geval."

"Iedereen snapt wel dat we naar versterkingen kijken en wanneer de mogelijkheden zich aandienen, gaan we er vol voor", vervolgde Moyes. "Waarschijnlijk gaan we na afloop van het seizoen aan de slag, maar we moeten nog een aantal zaken in ogenschouw nemen."

De Schotse oefenmeester weet dat topspelers bovendien meer belangen hebben. "Het is lastig gezien het WK. Het is niet ideaal voor de clubs om het vroegtijdig op orde te hebben. We kunnen niets beloven, maar we proberen iets moois neer te zetten."