Concurrent Van der Wiel haalt uit naar Cavani: Met Zlatan winnen we wel
Jallet indirect zeer kritisch op peperdure ploeggenoot

Concurrent Van der Wiel haalt uit naar Cavani: "Met Zlatan winnen we wel"

18-04-2014 22:09

Christophe Jallet heeft vrijdagavond indirect keihard uitgehaald naar zijn ploeggenoot Edinson Cavani. De rechtsback van Paris Saint-Germain, doorgaans bankzitter door de aanwezigheid van Gregory van der Wiel, baalt namelijk van het spel van zijn ploeg sinds het wegvallen van Zlatan Ibrahimovic.

Met Ibrahimovic was Paris Saint-Germain dit seizoen ongenaakbaar. Nu de Zweedse international geblesseerd is, werd de Franse topclub uitgeschakeld in de Champions League door Chelsea en werd er in competitieverband verloren van Olympique Lyon. Volgens Jallet is dat geen toeval en heeft PSG moeite met het spel zonder de oud-Ajacied, die wordt vervangen door de vijftig miljoen euro kostende Cavani.

"Het spel dat Edinson Cavani speelt lijkt in de verste verte niet op het spel van Ibrahimovic", aldus Jallet in gesprek met beIN Sport. "Toen Ibra nog speelde wonnen we vrijwel alles. Hij had David Luiz voor schut kunnen zetten, terwijl Luiz nu de wedstrijd controleerde voor Chelsea. We hebben goede spelers om Ibra te vervangen, dat is niet het probleem. Maar feit is dat de tegenstanders niet hetzelfde spelen tegen ons nu Ibra er niet is."