Agent Deense aanvaller houdt kaken op elkaar over mogelijke overstap naar Ajax

Agent Deense aanvaller houdt kaken op elkaar over mogelijke overstap naar Ajax

25-04-2014 13:23
0

De zaakwaarnemer van Rasmus Falk wil niet reageren op geruchten die de aanvaller van Odense BK in verband brengen met Ajax. Pas na het seizoen verschaft het 'kamp Falk' duidelijkheid over de toekomst van de voetballer.

De 22-jarige Falk staat volgens Deense media in de belangstelling van Ajax. Falk, een goede bekende van oud-Ajax-speler Christian Eriksen, heeft bij zijn huidige werkgever een contract tot de zomer van 2016. De prioriteit van de aanvaller ligt dan ook bij Odense BK. Mads Bach Lund, de zaakwaarnemer van Falk, weigert bij te dragen aan de speculaties rondom de Deense voetballer.

"Ik wil altijd graag met jullie journalisten praten, maar in het geval van Rasmus heb ik een duidelijke afspraak met hem gemaakt dat we dat laten wachten tot na het seizoen", aldus Lund tegenover Tipsbladet.dk. "Rasmus speelt momenteel op een hoog niveau en staat voor een belangrijke wedstrijd met Odense. Hij moet rust en stilte hebben, dan kunnen we dit gesprek na het seizoen voeren."

Ajax, dat verschillende Deense voetballers onder contract heeft staan, ziet in Falk een mogelijke aanvallende versterking. Lund weigert echter aan te geven of de voetballer de overstap naar Amsterdam ziet zitten.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s