'Messi eist vrachtwagens vol geld van FC Barcelona'
Argentijn tekent nog steeds niet bij

'Messi eist vrachtwagens vol geld van FC Barcelona'

27-04-2014 12:12
14

Lionel Messi heeft de clubleiding van FC Barcelona laten weten onder welke voorwaarden hij een nieuw contract wil tekenen. De Argentijnse superster eist een jaarsalaris van twintig miljoen euro, dat via bonussen nog kan oplopen tot 23 miljoen euro. Dat meldt Marca.

FC Barcelona deed Messi onlangs een aanbieding ter waarde van achttien miljoen euro per seizoen, maar die aanbieding heeft de sterspeler inmiddels van tafel geveegd. Dat deed hij overigens pas enkele weken nadat hij het bod ontving. In de tussentijd lieten de zaakwaarnemers van de dribbelaar helemaal niets van zich horen, wat voor onzekerheid zorgde bij de clubleiding van de Catalanen.

Wedden

Meer odds

Dat beide partijen nu weer wel in gesprek zijn, wordt door de Spaanse topclub gezien als een goed teken. FC Barcelona hoopt de contractonderhandelingen met Messi nog voor het WK in Brazilië van komende zomer af te ronden. Wanneer Messi zijn zin krijgt met een jaarsalaris van twintig miljoen euro, wordt hij met afstand de bestbetaalde speler in de selectie van Barcelona.